Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arma de Construcción Masiva, de José y sus Hermanas, aquest divendres al Teatre Cal Bolet

Arma de Construcción Masiva, de José y sus Hermanas, aquest divendres al Teatre Cal Bolet

Una reflexió sobre l’educació farcida d’idees crítiques, de mà de la companyia ‘Jose´y sus Hermanas’ que vol ajudar a repensar i revisionar el món de l’educació a l’estat espanyol.

Aquest divendres 20 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, continua la programació teatral de Cal Bolet amb ‘Arma de Construcción Masiva’ de la jove companyia José y sus Hermanas.
Seguint el camí iniciat per ‘Los bancos regalan sandwicheras y chorizos’, sobre els rastres del franquisme en l’actualitat en una generació jove, aquesta vegada la companyia José y sus Hermanas ha decidit submergir-nos en l’educació a Espanya avui, la nostra educació en les seves múltiples facetes. Com ens situa la nostra educació al món i de quina manera ho llegim?
L’educació a l’escola, amb totes les reformes educatives i protestes que ha patit el país; l’educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. Tot allò que ens impacta i ens educa. Totes aquelles convencions socials i lingüístics que assumim com a pròpies i validem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: