Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A diferència del conjunt de Catalunya a l’Alt Penedès l’atur s’ha reduït aquest mes de novembre

Tot i que de forma lleugera els registres de desocupats a l’Alt Penedès han millorat respecte al mes anterior.

A la comarca hi ha un total de 5.331 aturats, 14 menys que al mes d’octubre. A més també cal destacar una taxa d’atur registral per sota del 10%. A Vilafranca l’atur baixa en 6 persones amb un total de 2.170 aturats, a Sant Sadurní hi ha 498 persones a les llistes de l’atur, el que suposa 11 persones menys que a l’octubre. En canvi l’atur creix als Monjos, en 6 persones, arribant als 442 aturats, i a Gelida en 11 persones, arribant als 401 aturats.
Amb una mirada interanual, és a dir comparant el novembre d’aquest any amb el de l’any passat, també es recull una lleugera millora de les dades. Al conjunt de la comarca hi ha 32 aturats menys, mentre que a Vilafranca s’ha reduït l’atur en 77 persones.
En relació al conjunt de Catalunya l’atur ha augmentat un 0,75% el mes de novembre. En comparació a l’octubre, hi ha 2.915 persones desocupades més. La taxa interanual, però, ha disminuït un 1%. Respecte al novembre de l’any passat, hi ha 4.223 persones menys apuntades a les oficines dels serveis públics d’ocupació. En total, hi ha 390.182 aturats a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: