Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
30 Infants i adults omplen l’oficina Store de CaixaBank per la presentació de ‘La bici de Lola’

30 Infants i adults omplen l’oficina Store de CaixaBank per la presentació de ‘La bici de Lola’

L’entitat celebra una sessió programada de conta contes a l’oficina de CaixaBank, Store Vilafranca, situada a la Plaça Sant Joan. amb l´objectiu d’apropar aquesta iniciativa als clients més petits.

La Lola té una bici molt velleta, massa petita i bastant atrotinada. Necessita canviar-la per una nova, però per a poder comprar-la haurà d’aconseguir diners i aprendre a estalviar. Amb l’ajuda de la seva família i dels seus amics, la Lola es proposarà aconseguir el seu objectiu amb esforç i decisió.
Aquesta és la sinopsi que resumeix, en la contraportada de ‘La bici de la Lola’, el to i l’esperit d’aquest llibre editat per CaixaBank amb el suport de Planeta. El conte es dirigeix a nens d’entre 6 i 9 anys amb l’objectiu d’ensenyar-los el valor dels diners i la importància de l’estalvi. A més del relat, inclou activitats perquè els nens reflexionin sobre l’estalvi i ofereix una sèrie de consells perquè pares i mares abordin aquest tema en família amb més seguretat. De forma pilot, CaixaBank ha realitzat una primera edició de 30.000 exemplars dirigida principalment als fills dels seus empleats. A més, el llibre es lliurarà a les persones que assisteixin a les sessions de conta contes, com la que s’ha fet a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: