Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca programa activitats per el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Vilafranca acollirà al voltant del 3 de desembre diferents activitats adreçades tant als escolars com al públic en general, per commemorar el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

El 3 de desembre es commemora el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat i un any més a Vilafranca s’organitza el programa d’activitats ‘Capacitat 2019’. Aquest conjunt d’accions les organitzen les entitats membres de la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat i per la regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament.
En les activitats i tallers de sensibilització hi participen la Fundació Mas Albornà, el Grup Entrem-hi, Entretots i la Fundació L’Espiga. Uns 1.000 nens i nenes bàsicament de 3r de primària participaran en alguna de les activitats que realitzen les persones usuàries de les entitats de la Comissió. En aquesta mateixa franja d’edat, es durà a terme la confecció de murals relacionats amb la commemoració d’aquest dia internacional, acció dirigida per l’Escola Municipal d’Art Arsenal. En ambdues propostes hi participen els 10 centres educatius de primària de municipi.
D’altra banda, adreçat als centres educatius de secundària i altres serveis on es duen a terme formació amb joves, també s’ofereixen més d’una vintena d’activitats de sensibilització dinamitzat a través del PIDCES de la regidoria de Joventut. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Associació El Turó.
El Club Diafragma col·labora enguany realitzant les fotografies a les activitats que s’organitzen i que es presentaran en l’exposició ‘Capacitats 2019’. L’exposició s’inaugurarà dimarts 3 de desembre, a les 11 del matí a la capella de Sant Joan i estarà oberta fins al 29 de desembre.
Pel que fa a la resta d’activitats aquestes estan organitzades per les entitats de la Comissió i per la Coral Infantil L’Espinguet, que actuarà a la capella de Sant Joan dissabte 21 de desembre, a les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: