Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la Fàbrica de Joguines del patge Raimon i canvia el recorregut de la cavalcada

La fàbrica de joguines del patge Raimon torna amb novetats organitzatives i el recorregut de la cavalcada de reis canvia.

L’Ajuntament de Vilafranca ha editat un any més el llibret informatiu ‘Temps de Nadal a Vilafranca’, que recull totes les activitats que es fan a la vila per Nadal. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, han presentat la publicació on s’hi poden trobar més de 50 propostes diferents.

Entre aquestes activitats repeteix la Fàbrica de joguines del patge Raimon, engegada l’any passat, i que enguany presenta diverses novetats organitzatives. Bàsicament incrementa horaris, ofereix 6.160 places respecte les 2.600 de l’any passat, i les inscripcions es poden fer en línia a partir del 9 de desembre a les 9 del matí.

La Fàbrica de Joguines obrirà les seves portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i es faran 154 passis amb 40 places per a cadascun. Tota la informació es pot consultar al web https://fabricadejoguines.vilafranca.cat.

D’altra banda, els regidors han explicat que el recorregut d’enguany de la Cavalcada de Reis passarà pels barris de les Clotes, de l’Espirall i de la Barceloneta-Sant Magí fins arribar a la plaça de la Vila.

Des del Servei de Cultura s’han dissenyat tres rutes diferents per tal que la Cavalcada recorri els diferents barris de Vilafranca en tres anys, tenint en compte les amplades, alçades i amplitud de gir dels diferents carrers.

Com a novetats d’enguany, Montfort ha destacat l’espectacle lumínic i sonor de gran format que substituirà el videomàpping i que es farà a la plaça de la Vila del 23 al 31 de desembre, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve, l’ambientació nadalenca a càrrec de grups de música itinerants que es passejaran pels carrers comercials i la Fira de Santa Llúcia, els dies 5 i 14 de desembre, i els tallers diaris i actuacions musicals, que tindran lloc a la Fira de Santa Llúcia, amb la novetat d’un escenari jove dinamitzat per l’espai jove La Nau.

A banda, es duran a terme les activitats que organitzen les associacions de comerciants com la pista de gel, la tiona solidària de la Girada o els tallers nadalencs de l’Espirall.
Tota la informació es pot consultar a www.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: