Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha presentat la Comissió de Barris de Sant Martí Sarroca, que impulsa l’Ajuntament

S’ha presentat la Comissió de Barris de Sant Martí Sarroca, que impulsa l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Martí vol transmetre a través d’aquest organisme la seva sensibilitat per estar més a prop dels barris i agilitar el tractament dels temes que es plantegin.

La Comissió de Barris neix amb la voluntat de ser un espai de diàleg i treball per tal d’apropar els barris i nuclis del municipi al Ajuntament, creant canals directes de comunicació i el tractament específic de les seves diferents problemàtiques col·lectives. La presidència recau en l’alcalde, Josep Maria Padullés, mentre que els regidors Núria Galtés i Xavier Bravos en seran els vocals.
La Comissió serà competent per a tractar qualsevol qüestió que pugui afectar directament un barri que sigui d’interès general o col·lectiu i, de manera específica, els temes d’urbanisme, infraestructures, serveis, espais públics i dinamització cultural.
A la presentació es va recomanar que les propostes de millora que es vulguin plantejar s’intentin vehicular a través de les associacions de veïns, però si no n’hi ha o si una persona vol plantejar un tema a nivell particular però que és d’interès comú, també ho podrà fer directament. Les reunions de la comissió seran setmanals en diferents formats.
Durant l’acte, els regidors ja van plantejar temes com els de cuidar els camins del municipi, protegir els espais mediambientals, canviar el model de recollida de residus, dinamitzar la cultura als barris, i buscar una solució als conflictes urbanístics de La Bleda i la Serra de Baix.
La fórmula de contacte serà adreçant un missatge a l’e-mail:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: