Dimarts, 6 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues celebrarà la seva festa del Most del 22 al 24 de novembre

Després que s’ajornessin la majoria dels actes que estaven previstos a mitjans d’octubre en coincidir amb la setmana que es va conèixer la sentència del procès, ara s’han reprogramat.

El divendres dia 22 amb els contes per la igualtat sota el títol de ‘Quan les nenes volen alt’ a partir de les 6 de la tarda a la sala de lectura Antoni Margarit. A la mateixa hora, a la sala polivalent del Centre Cívic, taller amb el lema ‘Totes diferents lluitant per la igualtat’. Divendres a les 8 del vespre a la sala de plens es farà el pregó, a càrrec de l’enòloga i viticultora Blanca Ozcáriz. Els actes de divendres finalitzaran amb el sopar popular que organitza el Ball de Diables Sexes Foc.
Per dissabte s’ha organitzat una ballada de sardanes a la plaça de l’Ajuntament amb la Cobla Catània a 2/4 d’1 del migdia. A les 6 de la tarda des de la plaça de l’Església sortirà el correfoc infantil; i posteriorment a les 7 de la tarda es projectarà el documental ‘Fermentación espontánea’ de Clara Isamat a l’Auditori del Centre Cívic. A les 9 hi ha un nou sopar popular i a partir de 2/4 de 12 de la nit concert a la sala del cafè.
Finalment diumenge dia 24 es faran els actes de cloenda del centenari de la Societat Coral El Raïm, amb una trobada d’estandards. A les 12 s’iniciarà des de la plaça de l’Església una cercavila per els carrers del poble; i a les 2 a la plaça de l’Ajuntament la cloenda de l’acte amb un vermut popular. Els actes de la Festa del Most finalitzaran a les 6 de la tarda amb l’espectacle familiar ‘Contes amb pa vi i sucre’ a la sala del Cafè.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: