Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Miquel Cartró presenta el seu nou poemari eròtic ‘La pell sobre el setí’

Miquel Cartró presenta el seu nou poemari eròtic ‘La pell sobre el setí’

L’acte de presentació tindrà lloc el proper dimarts, 26 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre a l’ Auditori del Vinseum, organitzat per la Secció literària de L’Agrícol.

La presentació comptarà amb un espectacle poètic, plàstic, dansa i escènic, amb la direcció artística de l’actor Toni Regueiro. Actuaran el ballarí Marc Fernàndez amb les ballarines Teresa Serrat i Maribel Martínez, recitarà l’actor Xavi Mañé i Pepe Andrade captarà amb pinzellades vigoroses la dimensió eròtica dels poemes de Miquel Cartró.
La pell sobre el setí, editorial Neopàtria, és un nou treball poètic eròtic del poeta vilafranquí que acosta la mirada a les festes sexuals en grup o swingers. El llibre compte amb un pròleg d’Anna Ruiz Mestres, professora de literatura i crítica literària, i amb un epíleg de Dani Borrell, psicòleg, terapeuta sexual i de parella del Centre Quantum.
Miquel Cartró ha tancat amb ‘La pell sobre el setí’ una trilogia de poesia eròtica que va començar amb ‘Amb la marina als ulls’ (2015) i ‘Festí’ (2017).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: