Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Roqueta ha presentat el llibre ‘De la poma a la pantalla’

La periodista presentava el seu llibre aquest dimecres a la biblioteca municipal de Vilafranca en el marc dels actes del 25N.

‘De la poma a la pantalla’ és un llibre que explora què vol dir estimar, enamorar-se, desitjar i viure el sexe en una època en què els ordinadors, els mòbils i les tauletes influeixen com ens veiem a nosaltres mateixos i com interpretem la resta del món.
Es tracta d’un manual perquè aprendre a estimar i a desitjar com vingui de gust, entenent tant els riscos com les oportunitats que ofereixen les tecnologies digitals.
També d’adonar-nos que, sovint, allò que creiem nou té els seus orígens en maneres de relacionar-se ben antigues.
Marta Roqueta assenyala que les xarxes i la tecnologia no són de per si ni bones ni dolentes. El problema pot ser l’ús que en fem.
A ‘De la poma a la pantalla’ Marta Roqueta presenta conceptes pertanyents al camp de l’antropologia, els estudis culturals i la filosofia amb perspectiva feminista i LGTBI emprant un llenguatge planer i un estil didàctic.
L’objectiu és promoure la reflexió del jovent perquè pugui prendre decisions informades sobre la seva sexualitat, lliures d’imposicions i discriminacions marcades per estereotips de gènere, ètnia, identitat i orientació sexual o diversitat funcional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: