Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marie-Thérèse Chappaz porta els vins de la regió suïssa de Valais al Most Festival

Considerada una icona dels vins de qualitat de Suïssa, Marie-Thérèse Chappaz tornava al Most aquest dissabte al vespre per conduir una sessió de tast.

Chappaz presentava a la capella del Vinseum els seus vins qualificats amb segell biodinàmic Demeter des de 2003 i considerats com a referència indiscutible arreu del món.

La viticultora suïssa va ser convidada especial al Most Festival l’any passat i és la protagonista del documental ‘Les saisons de Marie-Thérèse Chappaz’, de Frédéric Florey, premiat a l’edició 2011 del festival de cinema del vi i el cava.

Els tastos de vins generen molt d’interès com a activitat paral·lela a la programació cinematogràfica del Most, ja que permeten tastar al Penedès vins poc coneguts.

És el cas d’aquests de Valais de Chappaz o el de vins de varietats resistents a les plagues que té lloc aquest vespre, a les vuit, també a la capella del Vinseum. Dijous també es podran tastar vins de Jerez i hi ha diverses sessions de tast i maridatge dedicades als vins gallecs perquè Galícia és la regió convidada aquest any a la novena edició del Most Festival de Cinema del Vi i el Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: