Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maite Carranza es troba amb alumnes de l’Eugeni d’Ors que formen part del seu club de lectura

L’activitat formava part dels que s’han organitzat enguany per tal de celebrar els 25 anys del programa de Ràdio Vilafranca ‘Llegir per sentir’.

La biblioteca Torras i Bages va ser el marc d’aquesta trobada, que forma part també dels actes de celebració del 25è aniversari del programa de Ràdio Vilafranca ‘Llegir per sentir’. En aquesta ocasió els alumnes es trobaven amb l’escriptora Maite Carranza, autora entre altres de les novel·les ‘Paraules emmetzinades’ i ‘Calla, Càndida, calla’ que els membres del Club de Lectura de l’Institut Eugeni d’Ors han llegit darrerament.
Carranza explicava que aquestes trobades serveixen per tal de poder intercanviar amb els lectors sensacions i opinions, però sobre tot per poder respondre dubtes que aquest tinguin sobre el llibre o el procés creatiu de l’autor.
Per l’autora, cal tenir present que avui en dia la literatura conviu amb moltes altres propostes i ofertes culturals per els joves, com poden ser els videojocs o l’oferta televisiva. Per això considera que cal incentivar la lectura ja des de petits i al mateix buscar complicitats.
D’aquesta manera els nois i noies que van participar d’aquesta trobada van poder parlar amb Maite Carranza dels llibres que havien llegit i dels missatges, sensacions o dubtes que els havien despertat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: