Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’homenatge a Rafa Cabezas acaba aportant 400€ al Banc d’aliments

Després d’uns mesos de preparació el passat 9 de novembre es va realitzar l’homenatge a Rafa Cabezas, qui va ser responsable de Via Publica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Un acte que li varen oferir diverses entitats associatives, culturals i esportives de Vilafranca, així com amics personals.
Va tenir lloc a la plaça Jaume I, davant el Palau Baltà, amb una gran èxit d’assistència de familiars, amics i entitats.
Per un correcte desenvolupament de l’acte es va efectuar una petita recaptació de fons, entre totes les entitats i particulars participants, per fer front a les diferents despeses com so o il·luminació, la placa de record per la vídua i família o l’ofrena de roses per part de cada entitat i persona. El resultat va ser un sobrant de 411 euros que per acord unànime de tots els participants s’ha decidit destinar al “Gran Recapte d’Aliments” que el “Rebost Solidari de Vilafranca” va organitzar aquest passat cap de setmana.
En un comunicat la comissió organitzadora vol agrair a totes les entitats i a totes les persones que ho van fer possible i que van col·laborar molt activament en la seva preparació.
També l’escalf rebut per part de la vídua i resta de familiars de Rafa Cabezas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: