Diumenge, 31 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya entrega els diplomes del curs de sommeliers

Es tracta d’una curs, reconegut per l’Associació Catalana de Sommeliers, d’un total de 740 hores de formació i 80 hores més de pràctiques.

Aquest dimecres al migdia, a l’edifici de l’Enològica, s’ha fet l’entrega de diplomes als 14 alumnes que han cursat el Certificat de Professionalitat de Sommeliers. A banda, ha estat un acte obert d’entrega de diplomes de reconeixement a empreses i entitats que els ajuden a la seva formació enoturística. Des de l’escola aposten per oferir una visió de l’enoturisme que va més enllà dels cellers, sinó que inclou a diversos actors com ara els museus, els centres d’interpretació, hotels i comerços, entre d’altres.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Ensenyament Xell Montserrat i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull. Regull apuntava que la formació i el correponent lliurament de diplomes és molt positiu per la capital altpenedesenca, a més de celebrar que l’acte comptés amb persones d’arreu del territori català per compartir problemàtiques i visions sobre el sector.

Des del govern local van apuntar també que aposten per un turisme controlat que sigui compatible amb la qualitat de vida dels vilafranquins i penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: