Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena caminada popular a benefici de la Marató anirà enguany fins a l’ermita de Penyafel

La caminada, el proper 8 de desembre, sortirà de Moja per anar cap a la Muntanyeta, l’ermita de Penyafel i tornar fins a Moja. Seran uns 8 quilometres totalment accessibles.

Organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs, Bosc Verd i el Centre Excursionista del Penedès, la caminada vol en cada edició ajudar a recollir fons per la Marató de TV3. En aquesta sisena edició, el recorregut s’iniciarà des de Moja, concretament del costat de l’escola El Circell, per anar fins a la Muntanyeta on s’esmorzarà abans de reprendre el recorregut. Com explica Toni Inglada, son uns 8 quilòmetres accessibles per a tothom.
A l’ermita es farà una visita guiada i després ja es tornarà cap a Moja.
Per participar en la caminada no cal fer inscripció prèvia, i durant el recorregut es podran fer les aportacions voluntàries que tothom vulgui. Enguany recordem que la Marató es destina a les malalties minoritàries. Dolors Garcia, és la presidenta de l’Institit d’Estudis Penedesencs.
La caminada es farà el proper dia 8 de desembre, i la trobada a Vilafranca es farà a les 9 del matí a l’aparcament que hi ha al costat de l’Arxiu, per sortir des d’allà cap a Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: