Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sala dels Trinitaris acull la mostra fotogràfica ‘Mirada i gest. 50 artistes. 1977-2007’.

La sala dels Trinitaris acull la mostra fotogràfica ‘Mirada i gest. 50 artistes. 1977-2007’.

La Sala dels Trinitaris acollirà, fins el 29 de desembre, la mostra fotogràfica de Jordi Belver comissariada per Daniel Giralt-Miracle i que porta per títol “Mirada i gest. 50 artistes. 1977-2007”.

Una cinquantena de retrats formen l’exposició, que de fet és un projecte a quatre mans entre el fotògraf Jordi Belver i el crític d’art Daniel Giralt-Miracle. L’un des de la fotografia i l’altre des de la paraula, recuperen en aquest projecte conjunt la complicitat de dues mirades que troben en el món de la creació un espai d’inspiració. L’exposició se centra en els retrats fets per Jordi Belver quan amb Daniel Giralt-Miracle anaven a fer entrevistes als diferents artistes.
La primera fotografia d’aquesta sèrie és de 1977, la darrera, de 2007. Cap d’elles ha estat triada només pel seu valor estètic o documental, tampoc no pretenen presentar la cara més agradosa o popular dels artistes, sinó mostrar algun aspecte de la seva personalitat que els va atraure.
Aquesta exposició prové de la col·lecció privada que la Fundació Vila Casas ofereix a diferents espais expositius del país dins el seu programa Itiner’Art.
La inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre d’aquest divendres 29 de novembre i anirà a càrrec de Natàlia Chocarro, adjunta de direcció d’art de la Fundació Vila Casas, i de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat.
La mostra es podrà veure fins al diumenge 29 de desembre de 2019, en els horaris habituals de la sala dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: