Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Ruda prepara diversos actes per el 25-N, el Dia Internacional contra la Violència Masclista

La Ruda prepara diversos actes per el 25-N, el Dia Internacional contra la Violència Masclista

Entre els actes previstos hi ha una marxa de torxes, el mateix dia 25. La intenció és encendre una torxa per cada dona que ha estat assassinada aquest any. Una xifra que arriba ja al centenar.

Els actes a Vilafranca començaran el mateix dilluns 25 de novembre amb una marxa de torxes que sortirà a les 8 del vespre de la plaça de la Vila. Es vol encendre una torxa per cada una de les dones assassinades aquest any, que ja arriben gairebé al centenar. Aquesta marxa, sota el lema “Ens maten”, recorrerà els principals carrers del centre del municipi per denunciar, un cop més, la violència física que pateixen les dones.
A banda d’aquesta convocatòria, l’assemblea feminista també ha organitzat un concert de cara al proper divendres 29 de novembre al Casal Popular, amb la participació de l’artista Nux 315 dins el cicle de cantautors i cantautores del Mussol a partir de les 11 de la nit.
L’endemà, dissabte 30 de novembre, el Casal Popular acollirà una jornada feminista amb diversos actes entre les 10 del matí fins a ben entrada la nit. De 10 a 12 del migdia hi haurà un taller d’autodefensa feminista no mixt, mentre que a partir de les 7 de la tarda es farà una taula rodona que servirà per a fer una anàlisi de la xarxa de protecció de les dones que pateixen violència masclista, des de l’àmbit legal, psicològic i social. Finalment, durant la nit hi haurà un sopar vegà autogestionat amb un cost de 7 euros, els tiquets del qual es poden adquirir a la llibreria La Cultural, al bar Vermutet i al mateix Casal Popular. A l’acabar l’àpat, al voltant de les 11 de la nit, es farà un bingo musical que donarà pas a DJs feministes que posaran punt i final a la jornada amb cançons amb lletres no masclistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: