Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rehabilitació de Santa Maria inhabilitarà fins el mes d’abril l’espai davant del Palau Baltà

Fins al mes d’abril s’ocuparà amb divers material de construcció l’espai davant del Palau Baltà amb motiu de la rehabilitació de les cobertes de la Basílica de Santa Maria

L’Ajuntament de Vilafranca informa que, amb motiu que les obres de reforma de les cobertes de la basílica de Santa Maria, que s’iniciaran el proper dilluns 25 de novembre i que s’allargaran fins al mes d’abril, s’ocuparà amb materials de l’obra la plaça de Jaume I. Concretament s’ocuparà l’escenari natural que hi ha davant mateix del palau Baltà.
Tenint en compte l’ús sovintejat que es fa d’aquest espai per part especialment de les entitats i associacions de la Vila, l’Ajuntament demana que es tingui en compte a l’hora de programar les seves activitats el fet que durant els propers mesos no se’n podrà fer ús.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: