Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La quarta edició de la Roda de Lectures en el marc del 25N ha incorporat uns tallers previs

Prèviament a la sessió de la Roda de Lectures es van fer dos tallers per preparar els textos i fins i tot per que les participants poguessin escriure les seves pròpies reflexions sobre el tema.

Dijous la biblioteca Torras i Bages acollia una nova edició de la roda de lectures, una activitat emmarcada en els actes del dia internacional contra la violència masclista i que enguany incorporava alguna novetat. Com explicava abans de començar Carme Hernández, en els dies previs s’havien fet dos taller-tastet per tal de revisar textos i fins i tot de donar l’oportunitat per si algú volia escriure’n un de propi.
En els tallers, que es van fer els dies 18 i 25 de novembre, hi van participar sis dones.
Organitzat per el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Vilafranca, la sessió es va iniciar a les 7 de la tarda i diferents persones van anar llegint textos que feien referència a la lluita contra la violència masclista. Després totes les participants van fer un intercanvi d’opinions al voltant dels textos presentats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: