Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La junta del Club Natació Vilafranca s’acomiada després de 12 anys al capdavant de l’entitat

Després de 12 anys al capdavant del Club Natació Vilafranca, la junta presidida per la Iolanda Lezcano ha decidit posar punt i final. Pleguen perquè consideren que després de 3 legislatures de 4 anys ha arribat el temps de fer un canvi al club.

Entre els reptes aconseguits destquen el 50 aniversari del club que es va celebrar amb molt d’èxit amb la presència del president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertran, un trofeu de màsters al 2015 amb la participació de més de 300 nadadors coincidint amb la capitalitat cultural de Vilafranca, el repte solidari de l’ICO de nedar de manera ininterrompuda durant 12 hores seguides o el campionat de natació sincronitzada.
Pleguen tots els integrants de la junta actual, excepte el secretari Miquel Àngel Parra que passarà a ser el vicepresident. Parra exposa que l’aposta serà continuista, tot i que amb alguns canvis, i que vetllaran perquè el club segueixi aconseguint noves fites.

L’Ajuntament també ha volgut agrair la tasca que ha fet la junta des de l’any 2007 fins aquest 2019. La regidora d’esports, Anna Doblas, creu que es tracta d’un equip molt perfeccionista que feia sentir a tothom molt cuidat.
Des del club, van voler agraïr també el suport de l’Ajuntament, al SERAF i la confiança dels socis i de totes les famílies durant tots aquests anys treballant plegats per promocionar la natació i, especialment, per lluitar contra l’abandonament prematur de l’esport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: