Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca dona a conèixer els guanyadors del seu concurs de fotografies a Instagram

La Jove de Vilafranca dona a conèixer els guanyadors del seu concurs de fotografies a Instagram

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca tancarà la temporada 2019 amb el sopar de final de temporada el dissabte dia 30 de novembre a Vilobí.

El jurat del Concurs Instagram “Atreveix-te” que la colla va organitzar per la Festa Major ha fet públic el seu veredicte. Hi ha participat un total de 29 fotografies a través d’aquesta popular xarxa social. Així, el primer premi és per la fotografia “Heroïnes”de l’instagrammer @Jaumefontt, que obtindrà un lot de productes de marxandatge de la colla i un dinar per a 2 persones al restaurant Nou Texas. El segon premi l’han obtingut dues fotografies ex-aequo, la titulada “De canalla a jove”, de la @tessbcn13 i la titulada “L’abraçada de la victòria”, de la instagrammer @aida_collado_fotografia. Ambdues s’emporten una samarreta oficial de la colla i un vermut per a dues persones a la Taverna Sant Joan.
D’altra banda, diumenge la colla vilafranquina va fer uns pilars de 4 abans de l’acte de lliurament de trofeus del 2on Torneig Internacional de Goalball Ciutat de Barcelona, que es va celebrar durant tot el cap de setmana a les instal·lacions esportives de l’ONCE a Barcelona. La Jove hi va actuar fora de calendari i va fer-hi només un pilar de 4 girat, dos pilars de 4 simultanis dels quals un va quedar en intent i un pilar de 4 aixecat per sota amb el cartell del campionat. L’acte va acabar amb una fotografia conjunta dels castellers amb tots els equips participants.
Finalment aquesta setmana la colla farà el darrer assaig i el dissabte 30 de novembre, a les 9 del vespre, es celebrarà l’esperat sopar final de temporada, al local Jaume Via de Vilobí. Les inscripcions son obertes fins el 22 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: