Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral El Raïm finalitza el seu centenari amb un trobada d’estendards de cors de Clavé

Amb aquesta trobada i la cercavila que es va fer per els carrers de Sant Cugat, la coral El Raïm posava el punt final als actes del seu centenari.

Aquest any la coral de Sant Cugat Sesgarrigues, El Raïm, ha estat celebrant el seu centenari i diumenge posava el punt final als actes de celebració amb una trobada d’estendards de diferents cors de Clavé. Un acte que s’emmarcava també dins de les activitats de la Festa Del Most de Sant Cugat.
La presidenta de la Coral, Rosa Toran, comentava que han tingut molta feina durant tot l’any per organitzar activitats, però que estaven satisfets ja que la majoria havien tingut molta participació.
En aquesta activitat es va comptar amb la presència de Bruno Nájera, president de la Federació de Cors de Clavé, que destacava la importància de trobades com aquesta que ajuden a mantenir viu el moviment dels cors. Al mateix temps animava tothom també a participar i apuntar-se a un cor.
Després de la fotografia de família a la plaça de l’església, els diferents estendards van fer una cercavila per els carrers del centre de Sant Cugat Sesgarrigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: