Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de Televisions Públiques i Locals de Catalunya es reuneix a Penedès TV

Durant la reunió s’han tractat temes varis i s’ha aprofitat per acomiadar el director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Josep Alsina.

Aquest dimecres la redacció de Ràdio Vilafranca i Penedès TV ha estat l’escenari de la més recent reunió de la Coordinadora de Televisions Públiques i Locals de Catalunya. Aquesta entitat està formada per 12 televisions: TAC12, Beteve, Canal Blau, Canal Terrassa, Vallès Visió, Canal 10 Empordà, Vallès Oriental TV, Mataró Audiovisual, Badalona Comunicació, Televisió l’Hospitalet, Ràdio i TV El Vendrell i Penedès TV.
Periòdicament la coordinadora es reuneix per tractar temes diversos com els econòmics, la publicitat o la Xarxa de televisions locals, entre d’altres.
En aquesta ocasió hi havia un motiu especial per fer la reunió als estudis de Penedès TV: l’acomiadament del, fins aquesta setmana, director de Ràdio i Televisió Vilafranca, Josep Alsina però també del director de Ràdio i Televisió del Vendrell, Pep Vinyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: