Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Coordinadora de Colles Castelleres i Covides firmen un acord de col·laboració

La Coordinadora de Colles Castelleres i Covides firmen un acord de col·laboració

Covides i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya van començar la seva relació el 2014.

Aquell any la primera cooperativa vitivinícola de Catalunya va iniciar la comercialització de vins DO Penedès i caves amb la marca “Casteller”. El producte va sortir al mercat evidenciant el nexe i compromís de Covides amb els valors del fet casteller, i amb unes etiquetes amb imatges zenitals de construccions de pinyes de diferents colles castelleres de Catalunya.
Des d’aleshores els vins i caves “Casteller” han donat la volta al món, comercialitzant-se a Europa, Amèrica i Àsia i portant la imatge i els valors del fet casteller més enllà de les nostres fronteres.
Després de cinc anys, Covides amplia la seva relació convertint-se en col·laborador de la Coordinadora, reforçant l’aportació econòmica. La firma del nou acord es va fer a l’Ajuntament de Valls, amb la presència de la Il·lustríssima alcaldessa de Valls.
Per celebrar aquest acord, Covides ha elaborat un nou cava, el Casteller Brut Nature Selecció i ha presentat unes noves caixes, que apilades de tres en tres, construeixen un 4 de 9 sense folre. Amb aquest packaging, Covides busca difondre encara més el fet casteller, tot potenciant aquest muntatge de caixes en els aparadors de botigues.

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja
13:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: