Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cinematografia i els vins gallecs han estat un dels principals protagonistes del Most 2019

La pel·lícula del director corunyès Oliver Laxe ‘O que arde’ es va poder veure en el marc del Most Festival aquest divendres a la tarda al Kubrick.

La sessió va comptar amb una conferència magistral prèvia de Jordi Balló, professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, productor cinematogràfic i gestor cultural.

La riquesa de la cultura del vi gallec també s’ha posat de manifest al Most a la secció Collita, amb, entre d’altres, l’estrena del darrer documental de Pablo Alonso González, ‘El despertar del vino en Galicia: la vuelta al terroir’, segon capítol d’una trilogia que pretén diagnosticar l’estat actual del vi gallec.

A banda del vessant audiovisual, els vins gallecs han estat molt presents en aquesta edició del Most. És el cas del tast de les diferents D.O. de Galícia a càrrec de Xoán Cannás, sommelier gallec, Nas d’OR 2004 i president de l’Instituto Galego do Viño.

El Most festival acabava diumenge amb el lliurament de premis i amb bones sensacions per part dels organitzadors per la consolidació de la proposta.

Ara el Most es trasllada al priorat en una versió curta de 5 dies, del 27 de novembre a l’1 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: