Dissabte, 23 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 29a Roda de Teatre s’ha aturat a Cal Bolet amb l’obra «L’ascensor» a càrrec de Loftu

La funció d’aquest dissabte a Vilafranca va ser una molt bona ocasió per a veure de nou una obra feta per un autor de casa, que ja va ser representada per cloure la roda de teatre passada, a Mas Catarro als Monjos.

Aquest dissabte al vespre, el teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca acollia la representació de l’obra de teatre «L’ascensor», a càrrec del grup Loftu de la Múnia.

Escrita pel penedesenc Carles Cases, l’obra ens trasllada al debat que manté una comunitat de veïns per a decidir si instal·la en l’edifici un ascensor. La sinopsi ja ens avança que en tota comunitat hi ha rancúnies, odis, passions desencadenades, retrets, interessos creats i la comunitat de l’obra l’ascensor no serà menys. L’obra d’aquest dissabte forma part de la 29a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, organitzada per la coordinadora de Grups de Teatre de l’Alt Penedès.

L’edició d’enguany, es va iniciar a l’octubre i s’allargarà fins el mes de març de 2020, amb la col·laboració de 18 ajuntaments, representacions en 24 pobles diferents, i amb la participació de 16 grups de teatre membres de la GATAP. Els 16 grups que actuen presenten 15 obres de teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: