Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Llavina guanya el 43è premi Marià Manent de poesia

L’escriptor penedesenc Jordi Llavina ha guanyat el 43è premi Marià Manent amb ‘El magraner’.

El lliurament del premi, dotat amb 2.000 euros i una obra artística original, s’ha dut a terme aquest dissabte a Premià de Dalt. L’obra guanyadora és un llibre conceptual i arriscat que barreja poesia amb prosa poètica i que serà editat per l’editorial Quaderns de la Font del Cargol. Sortirà a la venda a finals de febrer.
Amb 43 edicions, el premi Marià Manent és un dels més veterans de la literatura catalana.
A ‘El magraner’, Llavina converteix el passeig d’un home que marxa per a no tornar en una llarga balada per la vida que li surt al pas, a través de l’observació reflexiva del paisatge i la recerca de la memòria.
Jordi Llavina, que actualment és professor de literatura a l’Institut Milà i Fontanals, ha rebut també altres premis destacats de la literatura catalana com el Josep Pla l’any 2001, el Serra d’Or l’any 2008, el Premi de la Crítica el 2013 i el Lletra d’Or l’any 2018.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: