Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Rovira acaba de publicar el seu darrer videoclip enregistrat a la sala 1876 Vilafranca

‘Dies millors’ és el tercer disc de l’artista de les terres de l’Ebre, que té molta relació amb al Penedès.

No sé com dir-te que em confons quan estic amb tu. No entenc els codis del teu cos, em sento perdut. Així comença la cançó “Em Confons” inclosa en el darrer disc de Joan Rovira i que es presenta en format vídeo amb un enregistrament que es va fer íntegrament a la sala 1876 de la rambla de Vilafranca.
‘Dies millors’ és el tercer disc de l’artista de les terres de l’Ebre, que té molta relació amb al Penedès. És un disc vitalista que combina la música festiva amb la música més intimista, ritmes caribenys fusionats amb el pop més actual i amb pinzellades de música electrònica. El va estrenar a l’abril d’aquest any i el va presentar en concert a l’Auditori de Vilafranca el 19 de maig.
Dins del disc destaquen cançons com “Dies millors”, “El gran espectacle final”, amb una producció electrònica de la mà de Genís Trani, productor també de grups com Doctor Prats, Buhos i Green Valley entre d’altres. Una altra joia del disc és “Em Confons”, un tema explosiu i frenètic que transmet la força i la frescor dels seus directes. És aquesta cançó la que es va enregistrar a la sala vilafranquina i que ara l’artista ha fet pública a través de les xarxes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: