Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Beumala serà proposat al Ple per dirigir els mitjans de comunicació municipals

Després d’una primera selecció en la que van quedar 4 finalistes aquest dimarts s’ha fet públic que Joan Beumala és el més adient per impulsar una nova direcció de SERCOM.

L’actual director-gerent de SERCOM, l’empresa que gestiona Ràdio Vilafranca i Penedès TV, es jubila i l’Ajuntament de Vilafranca va obrir a l’estiu un procés de selecció d’un nou director al que s’hi van presentar 23 candidats.

Després d’una primera selecció en la que van quedar 4 finalistes aquest dimarts s’ha fet públic que Joan Beumala és el més adient per impulsar una nova direcció de SERCOM.

A l’acta final del procés de selecció es destaca ‘la seva experiència en el lideratge de projectes innovadors dins els diferents mitjans de comunicació, així com el seu entusiasme i interès en assumir aquest projecte de canvi’.

La comissió de selecció ha tingut en compte la necessitat d’un canvi rellevant en la trajectòria dels mitjans de comunicació municipals.

Cal un darrer tràmit per al seu nomenament, que serà l’aprovació per part del Ple municipal, que s’ha de celebrar el dimarts 19 de novembre. Un cop superat està previst que Joan Beumala ocupi el lloc de ‘Director general o Gerent de SERCOM a partir del desembre’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: