Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es constitueix a Vilobí el Consell Local per la República

D’aquesta manera, Vilobí del Penedès és el primer municipi de la comarca que s’ha constituït com a Consell Local per la República.

L’acte es va celebrar el 31 d’octubre passat a la Plaça Primer d’Octubre i va reunir una trentena de veïns i veïnes que van assistir a la lectura d’un manifest a càrrec d’Antoni Sàbat, veí del poble. L’acte també va comptar amb la presència dels representants electes locals de Vilobí i República-ERC, Sent Vilobí-JxCat i la CUP que van donar suport al manifest a títol personal.
Juntament amb Vilobí ja són més d’una vintena de poblacions catalanes que s’han constituït en Consell Local per la República des que el municipi d’Amer, fos el primer a declarar-s’hi el 30 de setembre passat, vigília de l’1 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: