Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Erotisme i sensualitat van de la mà en la presentació de La pell sobre el setí de Miquel Cartró

El tercer llibre de Cartró avança en la poesia eròtica i en la relació de parella, i es presenta amb un espectacle multidisciplinar al Vinseum per parlar de sexe.

Dimarts al vespre, a l’Auditori de Vinseum es feia la presentació del tercer llibre de poesia eròtica que ha escrit el vilafranquí Miquel Cartró, i que va a completar el que es podria entendre una trilogia. El primer llibre va ser ‘Marina als ulls’, un llibre d’amor i erotisme en el món de la parella. Després va venir ‘El Festí’, on aquesta parella fa un pas endavant i ja és parla més de sexe acabant amb una festa grupal. I ara arriba ‘La pell sobre el setí’ on es consolida aquesta proposta de sexe grupal.
Cartró considera que el sexe és encara un tema tabú en la nostra societat; i la poesia eròtica encara té una producció escassa i poc coneguda. Pel que fa a la presentació, explicava que sempre ha buscat oferir alguna cosa més i en aquest cas buscava envoltar-la d’erotisme.
La presentació va comptar amb un espectacle poètic, plàstic, de dansa i escènic, amb la direcció artística de l’actor Toni Regueiro. Van actuar el ballarí Marc Fernàndez amb les ballarines Teresa Serrat i Maribel Martínez, va recitar l’actor Xavi Mañé i Pepe Andrade captava amb pinzellades vigoroses la dimensió eròtica de ‘La pell sobre el setí’.
Finalment, es va fer un debat amb la crítica literària Anna Ruiz i el psicòleg i terapeuta sexual Dani Borrell.

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

11:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Pageses d'horta
12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: