Divendres, 3 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC inicia la campanya electoral reclamant que l’independentisme sigui majoritari

L’objectiu d’ERC en aquests comicis és tornar a ser la força majoritària en el conjunt del territori comarcal.

Esquerra Republicana de Catalunya ha començat l’atípica campanya electoral del 10-N fent una crida als penedesencs per a que votin la formació republicana i així poder anar a Madrid amb més força i mirar que el govern del PSOE, si repeteix el triomf, es vegi obligat a acceptar algun tipus de solució o negociació per Catalunya.

Pol Pagès, president comarcal de la formació, explicava que, després dels grans resultats que va obtenir ERC fa sis mesos, ara és el moment de tornar a demostrar la força que el partit té a la comarcal

Per la seva banda, el candidat al Congrés pel partit, Josep Tomàs Alonso, reclamava que tota la mobilització que les darreres setmanes s’està produint en el conjunt del país el 10-N es traslladi a les urnes amb vots per ERC per tal de desfer el teòric empat que hi ha entre els republicans i el PSC en les enquestes que es publiquen des de fa setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: