Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC emplaça al govern de Vilafranca a acordar un pla d’inversions del mandat

El grup municipal d’ERC encara la negociació dels pressupostos amb el govern de l’Ajuntament de Vilafranca emplaçant-lo a acordar un pla d’inversions per a tot el mandat.

Els republicans han organitzat la proposta centrant-se en tres àmbits principals que han anomenat la Vilafranca amable, la de les oportunitats i la de la igualtat.
En el primer plantegen la necessitat de fer un pla de via pública per fer una vila més pensada en la gent i menys en els cotxes.
Per la seva banda la regidora Gemma Urgell apunta que el principal objectiu de la Vilafranca de les oportunitats és la realització d’un pla per dinamitzar el comerç de Vilafranca.
I per la Vilafranca de la igualtat Montse Espinosa parla de la necessitat de polítiques d’habitatge i proposa la inversió d’1 M€ anuals per la creació d’habitatges socials.
Finalment, Mònica Hill, remarca també la necessitat d’impulsar les polítiques culturals i, entre d’altres, planteja la necessitat de rehabilitar l’antic hospital per a convertir-lo en un equipament cultural i cívic.
També en el capítol d’inversions culturals esquerra considera imprescindible la segona biblioteca.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: