Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els protagonistes de Joc de Trons, Star Wars i Walking Dead han passejat per Vilafranca

També hi havia tallers i activitats diverses com lluites de cavallers, acadèmia Jedi i photocalls per fer-se fotografies amb els personatges.

En el marc de la campanya de dinamització comercial “Vilafranca, un comerç de cine” i coincidint amb el Most Festival, aquest dissabte per alguns carrers del centre i també a la rambla de la Girada hi van tombar alguns dels personatges de Joc de Trons, Star Wars i Walking Dead que van interectuar amb el públic.
La campanya, impulsada des del servei de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca, està en marxa durant tot el mes de novembre i la idea és fer-ne d’altres tematitzades en funció de l’època de l’any.

A més d’aquesta activitat, del 4 al 26 de novembre, s’estan fent tota mena d’activitats d’animació, sortejos per als clients, descomptes, promocions i un concurs d’aparadors. Tot plegat, per tal de dinamitzar els dissabtes a la tarda, un moment en el qual baixa l’activitat comercial de la vila. La valoració, de moment, és positiva.

La campanya compta amb el suport de les associacions de comerciants de la ciutat: l’Associació de Comerciants Centre Vila, l’Associació de Comerciants de La Girada, l’Associació de Comerciants del Carrers dels Ferrers, Comerç Espirall, el Casal, Cineclub Vilafranca i el Festival Most.

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja
13:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: