Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos desarticulen una organització criminal dedicada a la producció de marihuana

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els Mossos de Vilafranca van detenir dimecres passat sis homes i dues dones, de nacionalitats colombiana, espanyola, neerlandesa i surinamesa, de 26 a 51 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. La investigació es va iniciar el mes d’abril quan els investigadors de la comissaria de l’Alt Penedès van tenir coneixement que en una nau industrial de Castellví de la Marca, hi havia un possible cultiu de plantes de marihuana.
Els investigadors van aconseguir localitzar una altra nau industrial i tres domicilis més, distribuïts a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Barcelonès i el Maresme, on es desenvolupava l’activitat de plantació i cultiu de la marihuana. Finalment, el 13 de novembre es van realitzar cinc entrades i escorcolls a domicilis de municipis de Badalona, El Montmell i de Tiana i a dues naus industrials a Castellví de la Marca i a La Granada, on van participar els investigadors de la comissaria de l’Alt Penedès. Els agents van intervenir unes 7.000 plantes de marihuana, elements destinats al cultiu i més de 5.000 euros en efectiu. També van detenir sis homes i dues dones. Els investigadors estimen que el valor en el mercat negre de les plantes comissades seria de més d’1.700.000 euros.
Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés de presó de sis dels vuit detinguts i la llibertat amb càrrecs dels dos restants. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: