Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els estàndards de jazz protagonitzen la sessió del mes de novembre del Jazz Club Vilafranca

El trio Robles/Lohikari/Rey presentava el dis ‘Abril 10/18’ que recull un enregistrament fa 8 anys amb estàndards del jazz.

Dissabte a la tarda l’auditori del Vinseum va acollir una nova sessió del cicle que organitza Jazz Club Vilafranca, que en aquest cas servia per presentar el disc ‘Abril 10/18’ del trio format per el bateria Ramon Àngel, el saxofonista Joan Robles i el contrabaixista Marko Lohikari. Es tracta d’un treball que recull un seguit d’estàndards de jazz que els tres música van enregistrar l’any 2010; però que no va veure la llum en forma de disc fins el 2018. Així ho explicava, tot just abans del concert, el bateria Ramon Àngel.
El recital que van oferir a Vilafranca comptava amb els tres músics, per tant una formació sense piano. En alguna de les peces del concert de dissabte però, com explica Àngel comptarien amb l’acompanyament de Leo Tejedor.
La propera cita amb el Jazz Club serà el dissabte 14 de desembre amb Lluc Casares Quintet, com sempre a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: