Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Mediona estrenen el 9 de 6 en l’actuació de Montblanc

Els Castellers de Mediona estrenen el 9 de 6 en l’actuació de Montblanc

En la seva segona temporada, els medionencs no han patit cap caiguda a plaça i han mantingut el seu creixement com a colla.

Diumenge passat, els Castellers de Mediona van ser la colla convidada a la Diada dels Torraires de Montblanc. Van obrir plaça, després dels amfitrions, amb el 4 de 7, la tercera vegada que el tiren amunt i el descarreguen aquesta temporada, i la segona fora de casa. En segona ronda van fer un intent de 9 de 6 que, seguidament van repetir, i el van descarregar. Aquest castell ha estat el resultat del treball de tota la temporada, de rodar molta gent, de fer colla i de treballar molta canalla, ja que els medionencs van optar per fer-lo amb tres enxanetes per tal de donar l’oportunitat de fer l’aleta a tres nenes, que hi tenien molta il·lusió.
En tercera ronda, van fer un intent desmuntat del 3 de 7, el primer intent a plaça i que es van prendre com un bon assaig. El van baixar quan els dosos ja estaven col·locats perquè van veure que tenien algun problema d’obertura en una de les rengles a segons. Tenien clar que si el feien, el volien descarregar, i va ser per això que no van voler arriscar. A continuació van descarregar el 5 de 6, sense dificultats, el quart d’aquesta temporada.
D’aquesta manera els Castellers de Mediona tanquen la temporada oficial, tot i que encara els espera una darrera actuació a casa, el 22 de desembre, per celebrar les festes de Nadal.
Cal destacar també que tanquen aquesta segona temporada de la seva història sense cap caiguda a plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: