Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Casals de la Gent Gran de l’Alt Penedès visiten el Centre d’Interpretació de l’Aigua

Els Casals de la Gent Gran de l’Alt Penedès visiten el Centre d’Interpretació de l’Aigua

Una quarantena de persones grans dels casals de gent gran de l’Alt Penedès van visitar, el dijous 21 de novembre, el Centre d’Interpretació de l’Aigua.

Aquesta sortida de caire cultural va ser organitzada per la Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i estava oberta a totes les persones grans dels casals de la comarca. A més de fer una visita guiada al Centre, els organitzadors van oferir un petit esmorzar al Casal de la Gent Gran de Torrelavit.
L’objectiu d’aquesta sortida era tenir un nou espai de trobada per als socis i sòcies dels casals de gent gran, a més de la trobada anual de la MostrActiva i l’assemblea general del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès. Donada la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa, la Junta Permanent té previst organitzar una nova sortida cultural l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: