Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Administradors de la FM posen a la venda la grossa de cap d’any i el cava de la Festa Major

Els Administradors de la FM posen a la venda la grossa de cap d’any i el cava de la Festa Major

Els responsables de la més típica oferiran fins a quatre números diferents de la grossa, i un cava amb un etiquetatge especial de Festa Major. Tindran també un estand a la Fira del Gall.

Els dissabtes 30 de novembre i 14 de desembre els Administradors de la Festa Major 2020 muntaran una paradeta a la plaça de la Vila per vendre la Grossa de Cap d’Any i el Cava de la Festa Major, primera novetat de la nova administració, i més marxandatge de la Més Típica. Els administradors seran davant del seu local al costat de l’Ajuntament en horari de 10 del matí a 2 del migdia. Els productes que oferiran seran loteria de La Grossa de Cap d’Any de la Festa Major de Vilafranca, cava reserva amb etiquetatge especial de la Festa Major, per brindar per un Bon Nadal i els millors desitjos per 2020, polseres i collarets amb les figures del Drac i l’Àliga amb la col·laboració de la joiera Moner i figures de la Festa Major de l’empresa Festiari.
Els Administradors de la FM 2020 també seran presents en un estand a la Fira del Gall, que se celebrarà els propers 21 i 22 de desembre.
Cal destacar que la loteria de La Grossa de Cap d’Any està també a la venda en botigues de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: