Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El recital ‘Una nit a l’òpera’ va tenir lloc diumenge en el marc del Musicveu Festival

Es va poder veure un recital d’àries, duets i trios d’òperes de tots els temps acompanyades de piano.

Diumenge el Fòrum Berger Balaguer oferia ‘Una nit a l’òpera’ de la Companyia Tres Dames i emmarcada dins del Musicveu Festival. Es tractava d’un recital d’àries, duets i trios d’òperes de tots els temps acompanyades de piano. La majoria de peces es cantaven en l’idioma original, no obstant també hi va haver algun tema en català. Un espectacle que permetia gaudir de manera diferent d’aquest registre, descobrint el cant líric i perdent la por per prejudicis d’associar l’òpera amb quelcom avorrit, seriós o només per a públic expert.
Els components del grup són les soprano Glòria Coma, Elisenda Durà i Cristina Koch i Pau Casan al piano. Tots ells van cantar i interpretar obres de Puccini, Rossini, Strauss, Mozart, Purcell, Haendel o Offenbach, entre altres compositors.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: