Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PTT de Vilafranca participa al Gran Recapte celebrat el passat cap de setmana

El PTT de Vilafranca participa al Gran Recapte celebrat el passat cap de setmana

Els alumnes van col·laborar informant sobre la campanya les persones que s’acostaven al supermercat i recollint i classificant els aliments recollits.

L’alumnat del curs d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca ha participat a la campanya del Gran Recapte, duta a terme pels quatre bancs d’aliments de Catalunya el cap de setmana passat.
El Gran Recapte consisteix en mobilitzar a la ciutadania per tal que faci donació d’aliments bàsics en els punts de recollida participants, per a la seva posterior distribució entre les persones en situació de vulnerabilitat detectades pels serveis socials del nostre entorn. Els nois i noies del PTT varen demanar participar-hi com a voluntaris, per poder unir-se a aquesta gran iniciativa.
El divendres 22 de novembre, els i les joves van ser en un establiment de Vilafranca, atenent la clientela, informant-los sobre la campanya, animant-los a participar i orientant-los sobre el tipus de productes més necessaris. A més, també recollien i classificaven els productes recaptats.
Des del PTT es fa una valoració molt positiva de la participació al Gran Recapte. D’una banda, l’alumnat va mostrar una gran implicació al llarg del dia, fent tot el possible per aportar el seu granet de sorra a la campanya. De l’altra, els va servir per posar en pràctica coneixements adquirits en l’àmbit de l’atenció al client, les tècniques de venda i la gestió de magatzem. Els Programes de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball es duen a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: