Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Brot de Penedès TV finalista al Zoom Festival

El programa Brot de Penedès TV es troba entre els finalistes del Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català del Zoom Festival.

Enguany la Denominació d’Origen Catalunya, col·laboradora habitual del Zoom Festival, patrocina el nou premi del Festival Zoom, el premi “DO Catalunya al Millor Format de TV Català”. A banda d’estrenar una nova categoria de premis, el Zoom Festival i la DO Catalunya han decidit obrir el premi a votació popular, perquè sigui el públic qui decideixi quin ha de ser el format guanyador.
Els candidats al “Premi DO Catalunya al Millor Format de TV” són programes que es van inscriure per participar al Zoom Festival en les categories d’Entreteniment i Culturals&divulgatius. Els cinc formats que opten a aquest premi, es troben actualment en emissió i són l’APM? de Televisió de Catalunya, Quan arribin els marcians de Televisió de Catalunya, Katalonski de Televisió de Catalunya, Oh my Goig de Barcelona Televisió i El Brot de Penedès Televisió.
‘El brot, 25 passejades literàries breus’ és una sèrie de 10 capítols realitzada per Pep Puig i produïda per Penedès Televisió i la llibreria L’Odissea.
Diferents lectors-passejants llegeixen 25 relats breus d’autors catalans i estrangers, clàssics i contemporanis. Cada lectura va acompanyada d’un recorregut per espais naturals i urbans de Vilafranca i el Penedès, mentre 5 il·lustradores i il·lustradors representen gràficament cada una de les històries.
El programa s’emet a Penedès TV els dissabtes a un quart de sis de la tarda,
Es pot votar a través de la pàgina web de la DO Catalunya des d’aquest dimarts i fins el proper 20 de novembre. Els resultats no es faran públics fins la gala d’entrega de premis el proper 30 de novembre al Teatre Ateneu d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: