Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Cambra ha presentat a Vilafranca el projecte “Catalunya 2030/40

Aquest dijous l’auditori del Vinseum es va omplir de gom a gom per escoltar les propostes del nou projecte de la Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb la resta de cambres de Catalunya.

L’acte que comptava amb la presència del regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, va estar presidit per el president de la Cambra, Joan Canadell, i va comptar també amb la intervenció del president de la Delegació del Penedès de la Cambra, Ramon Giró.
Canadell explica que el pla respon a la situació actual del país i que proposa l’acció per als propers anys amb l’objectiu de treballar per dibuixar un nou model econòmic de Catalunya amb perspectiva 2030-2040.
El pla persegueix fer una crida a institucions, administracions, entitats i empreses a sumar-se a un projecte comú, que independentment de la situació política del moment, se centri en desenvolupar el màxim potencial de l’economia.
La proposta es va presentar l’octubre passat a la Llotja de Barcelona i ara s’estan duent a terme presentacions a les diferents delegacions per fer participar a tot el territori.
Sota el lema ‘Catalunya 2030/40 – Construïm un nou model econòmic de país’ el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, va presentar les principals directrius que marcaran la línia de treball.
El pla s’estructura en 15 eixos estratègics, que entre d’altres temes aposten per la màxima internacionalització de l’economia, detectar les demandes del mercat laboral en els propers 5-10 anys, la formació dual, simplificació administrativa o trobar les vies de producció d’energies renovables per fer un país més sostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: