Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ‘Penedès Secret’ arriba a Sant Sadurní per Festa Major

El ‘Penedès Secret’ arriba a Sant Sadurní per Festa Major

L’exposició forma part de la campanya de màrqueting del Consorci de Promoció Turística del Penedès, i es podrà visitar a la Fassina de Can Guineu fins a primers de gener.

El Centre d’Interpretació del Cava acollirà, coincidint amb les dates de la Festa Major de Sant Sadurní, l’exposició ‘Penedès Secret no ho diguis a ningú’, que presenta 10 secrets del Penedès. Una exposició que forma part de la campanya de màrqueting que el Consorci de Promoció Turística del Penedès va presentar fa uns mesos.
L’exposició descobrirà al visitant curiositats i anècdotes del territori en un entorn singular del Penedès com és La Fassina de can Guineu i obrirà les seves portes el proper 28 de novembre i fins el 5 de gener de 2020.
Amb l’objectiu de seduir al visitant i fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació, durant l’exposició, els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets, que seran entregats al Consorci de promoció turística del Penedès i possiblement esdevinguin en un futur un nou secret a compartir pel Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: