Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El guitarrista Pau Figueres ofereix una masterclass a l’EMM Maria Dolors Calvet

Figueres també oferirà un concert a l’Auditori el proper 5 de desembre

El músic i compositor del Montseny Pau Figueres ha visitat aquest dijous Vilafranca per oferir una xerrada i masterclass als alumnes de guitarra de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet sobre la seva relació amb aquest instrument així com la seva trajectòria. Aprofitant la seva visita, Figueres va ser entrevistat per l’Àlex Santamaria al programa ‘Al teu aire’ de Ràdio Vilafranca en el que va destacar la seva col·laboració amb artistes de renom, el més recent Alejandro Sanz. També va parlar del seu darrer treball en solitari anomenat ‘Nada bajo el nuevo sol’ amb composicions pròpies centrades en guitarra espanyola i elèctrica.
Pau Figueres va començar a treballar com a músic de directe i d’estudi als setze anys. Des de llavors ha participat en innombrables sessions de gravació i ha col•laborat amb artistes com Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García, Carles Dénia, Marina Rossell o Tal Ben Ari, entre d’altres. Aquest 2019 acompanya Alejandro Sanz en la seva gira el que l’ocupa la gran part del seu temps.
A banda de la masterclass d’aquest passat dijous, Figueres tornarà a Vilafranca el proper 5 de desembre per oferir un concert per a presentar el seu darrer treball a l’Auditori Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: