Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El docent Agustí Masegosa escriu la novel·la ‘Una mirada perduda’ sobre l’Alzheimer

L’obra no volia abordar la malaltia des de la vessant més dramàtica sinó, al contrari, provocar un somriure als lectors.

El darrer programa ‘l’Entrevista’ de Penedès TV i Ràdio Vilafranca el protagonitzava el professor i exdirector de l’IES Alt Penedès, Agustí Masegosa i en el que va presentar el seu primer llibre. La novel·la, anomenada ‘Una mirada perduda’ va dedicada a la seva mare que va patir l’Alzheimer durant 10 anys. Segons explica el mateix autor, es tracta d’una malaltia que passa per 3 fases i la darrera d’aquestes fases es caracteritza per la mirada perduda del pacient, d’aquí el títol del llibre, i pel silenci. Un silenci que ell va voler omplir escrivint els records de la seva mare.
Al llibre relata, a través del Lluís, un personatge inventat, els records de la seva mare però també els seus i altres de ficticis. L’obra no volia abordar la malaltia des de la vessant més dramàtica sinó, al contrari, provocar un somriure als lectors i treure-li ferro a la situació.
A la novel·la, Masegosa també ha reflectit moments de la seva infantesa a Tàrrega, la seva població natal. El llibre ha estat editat per Amazon i també es podrà adquirir a través d’aquesta plataforma en format paper o digital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: