Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Desenvolupa’t dedica la seva 17a conferència a les XXSS de la mà d’Álex López

Organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, el cicle Desenvolupa’t ofereix conferències protagonitzades per persones expertes en diversos àmbits de l’emprenedoria.

En aquesta ocasió, el cicle parava atenció sobre les xarxes socials com a eina per vendre sota el títol ‘Social selling i marca digital, claus per incrementar vendes’. La conferència tenia lloc divendres al matí a l’Enològica i estava protagonitzada per Álex López, formador en xarxes socials i Digital Selling a diverses universitats i director de Sartia.

López defensa que no cal obsessionar-se amb els likes ni amb el nombre de seguidors, sinó atraure els clients a la pàgina web.

L’expert també destaca la necessitat de veure les xarxes com un element més del negoci, i no pas com un extra que es fa quan hi ha temps.

En aquest sentit, López explica que cal tenir una estratègia i una planificació definida per tal d’obtenir resultats.

La conferència d’Álex López és la dissetena del cicle Desenvolupa’t, un cicle nascut l’any 2012 per oferir eines a les persones emprenedores, com recorda el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort.

La darrera conferència del Desenvolupa’t va comptar amb la participació d’una cinquantena de persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: