Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular estrena el nom ‘La Gueralda’ en la celebració del 5è aniversari

En aquests 5 anys l’entitat ha crescut, ara ja són al voltant de 180 socis i sòcies.

Dissabte passat el Casal Popular celebrava el seu cinquè aniversari de vida amb una jornada plena d’activitat tant a dins com fora del local i amb l’afegit de presentar oficialment el nom amb el que a partir d’ara es coneixerà l’espai cultural autogestionat. El Casal Popular es va crear gràcies a les inquietuds d’un grup de persones que van trobar un seguit de mancances a la vila. Una de les membres de la gestora, la Laura Ràfols, explicava que l’entitat ha crescut i ha fet una evolució del tot positiva amb el pas dels anys: ara ja són al voltant de 180 socis i sòcies.
Un dels moments més esperats de la jornada era el descobriment del nom que a partir d’ara se suma a la denominació de l’entitat i que ha sorgit d’un procés creatiu durant els darrers mesos. El nom escollit és La Gueralda que era el nom real d’una dona que va viure durant el segle XIV al Penedès i que va ser acusada de bruixeria.
Els actes de celebració començaven a dos quarts d’onze del matí amb un taller obert de Ball de Bot i la pintada d’un mural a la façana del Casal amb la col·laboració del Col·lectiu Gargot.
Seguien amb l’espectacle per a infants ‘De mi a sol’ de Guida Sellarès. Al migdia tenia lloc un vermut electrònic amb La Cara B, B2B Virkut i, tot seguit, pregó a càrrec del col·lectiu Penedès amb Palestina. La celebració dels cinc anys seguia amb un dinar popular i un Karaoke a la tarda. La nit culminava amb un concert amb el grup de rap Zapato y Cordón i la cantautora Mabel Flores. Tancaven la nit The Rigodonians.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: