Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge arriba la ReparaTruck al mercat d’artesans, brocanters i pintura de Vilafranca

Diumenge arriba la ReparaTruck al mercat d’artesans, brocanters i pintura de Vilafranca

Es tracta d’un servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics, que s’instal·larà a la Rambla de Sant Francesc.

Aquest diumenge 10 de novembre hi ha Mercat d’artesans, brocanters i pintura a la rambla de Vilafranca. En aquest marc, arribarà la ReparaTruck, un servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics.

La unitat mòbil està dotada d’eines i personal qualificat que ensenyarà gratuïtament com reparar aquests objectes. Aquest servei s’oferirà durant 3 hores, de les 11 del matí a les 2 del migdia, a la mateixa rambla de Sant Francesc.

Coincidint amb la Setmana de Prevenció de Residus, i com a tret de sortida de la segona fase de la campanya “Adeu plàstics”, l’Ajuntament de Vilafranca ha programat aquest servei així com un taller d’educació ambiental per a nens en el marc del Mercat d’artesans, brocanters i pintura, un mercat que potencia la compra ambientalment responsable, ja que s’hi poden comprar productes de segona mà i d’altres fets per artesans de la zona.

Aquests actes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: