Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Codorníu ha signat un acord a cinc anys amb més de 170 viticultors de raïm ecològic del Penedès

Codorníu ha signat un acord a cinc anys amb més de 170 viticultors de raïm ecològic del Penedès

Amb aquesta fita, inèdita al sector, el celler més antic de Catalunya reafirma una vegada més el seu compromís per la viticultura i la seva transformació a ecològic.

Codorníu ha celebrat avui una trobada de germanor amb un total de 170 famílies de viticultors de la zona del Penedès, amb els quals ha signat un acord a cinc anys per la compra de producció de parcel·les seleccionades 100% ecològiques, que sumen un total de 1.400 hectàrees, a un preu de 440 EUR/T pels viticultors.
El que es pretén amb aquest tipus de contracte és consolidar l’aliança i demostrar al viticultor que forma part de la casa, i que durant els propers cincs anys podrà entrar el raïm a Codorníu amb tota seguretat.
Codorníu entén el paper decisiu de la feina d’aquest col·lectiu pel que fa a la qualitat final dels seus caves i remarca la importància de treballar de costat per tal d’assolir l’excel·lència des de l’origen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: