Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila torna a apostar per la pista de gel per dinamitzar la campanya de Nadal

La pista, però, serà descoberta com ho havia estat durant els primers anys.

Mantindrà les dimensions i l’arbre de Nadal central de les dues anteriors campanyes i el preu de lloguer de patins també serà el mateix, així com el funcionament habitual, amb els vals que podran obtenir els clients quan comprin a les botigues del Centre Vila. La pista estarà en marxa del 5 de desembre al 5 de gener i tindrà, com sempre, diverses activitats vinculades.

Tot i que les subvencions que ha rebut Centre Vila aquest any han disminuït en un 50%, des de l’associació de comerciants consideren que la pista de gel s’ha convertit en un element de dinamització fonamental durant la campanya de Nadal i per això volen mantenir l’oferta.

Destaquen, sobretot, que la pista de gel pot ser un al·licient per a tota la família.

Centre Vila ha presentat la campanya de Nadal a les instal·lacions de L’Espiga ja que la fundació hi col·laborarà activament.

L’Espiga repartirà 180 boles de Nadal per guarnir les botigues. Aquests elements decoratius han estat elaborats per usuaris i usuàries del centre.

Tres de les persones que han fet les ornamentacions, la Núria, el Joan i la Virtudes, explicaven la seva tasca i desitjaven que la decoració agradi a la gent.

D’altra banda, Centre Vila regalarà una ponsètia a totes les botigues que contribueixen en l’enllumenat de carrers.

L’associació també repartirà entre les botigues que ho vulguin buffs dissenyats i cosits per la gent de L’Espiga per col·laborar en una campanya solidària amb l’objectiu de comprar un robot de cuina nou per a la fundació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: